20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκινούν για την… άνοδο οι Κορασίδες

Η Εθνική Ελλάδας Κορασίδων παίρνει τη δική της σειρά στο παρκέ, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16.

Το πρώτο «ραντεβού» στο ΟΑΚΑ (22-24/07) θα γίνει για την προεπιλογή των παικτριών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία και οι οποίες είναι οι εξής: Ιωάννα Κρίμιλη (Εργοτέλης), Ευτυχία Σεμερτζάκη (Εργοτέλης), Βάσια Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), Σαββίνα Καραλή (Παναθηναϊκός), Λίλια Καρακασίδου (Φάρος), Ευαγγελία Κοντραφούρη (Φάρος), Ιωάννα Χατζηλεοντή (Φάρος), Ολυμπία Σακελλαρίου (ΑΕΝΚ), Έλενα Μποσγανά (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Χριστίνα Αναστασοπούλου (Πρωτέας Β.), Ιωάννα Τραγουστη (Έσπερος Π.), Μαρία Βαντσούρια (Άρης Θ.), Εύα Γράψα (Άρης Θ.), Δανάη Παπαδοπούλου (Αστέρας Ιπποδρ.), Χρυσάνθη Νικολαϊδου (ΓΑΣ Κομοτηνής), Αντιγόνη Θεοδώρου (ΠΑΟΚ), Σουλτάνα Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ), Χρυσάνθη Μπενέκη (Παλαμάς Καρδ.), Αθηνά Λέξα (Αστέρας Ιπποδρ.), Λαμπρινή Πολυμένη (ΠΑΟΚ) και Χριστίνα Κατσαμούρη (ΠΑΟΚ).

Η επιλογή, από την τεχνική ηγεσία, θα γίνει στις 25 Ιουλίου. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ Κατηγορίας, στο οποίο θα πάρει μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα διεξαχθεί το διάστημα 17-26 Αυγούστου στα Σκόπια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ