21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξεκινάει με τριάδα εμπειρίας η Νέα Κηφισιά

Αρχίζει σταδιακά να παίρνει σχήμα η Νέα Κηφισιά η οποία θέλει να εμφανιστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική, έχοντας να αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων προαστίων και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Παπαδόπουλος, θέλει να στηριχθεί σε έμπειρους αθλητές, βάζοντας δίπλα τους αρκετούς ταλαντούχους, στους οποίους θέλει να δώσει την ευκαιρία να ανέβουν επίπεδο.

Έτσι, αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα για μια ακόμη σεζόν, την τρίτη διαδοχικά ο Φίλιππος Μοσχοβίτης, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της. Ο 39χρονος γκαρντ ήταν μαζί με τον Ανδρέα Ψαρόπουλο οι παίκτες που τράβηξαν το κάρο στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 14,9 πόντους κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια και 42 εύστοχα τρίποντα. Πολλά τρίποντα αναμένεται να πάρει η ΑΕΝΚ και με τις δυο επόμενες κινήσεις,οι οποίες περιέχουν ποιότητα και εμπειρία.

Ο λόγος για τον 39χρονο γκαρντ Αλέκο Μπάρδα, ο οποίος ήταν εκ των ηγετών της ανόδου του Αιγάλεω από την Α' ΕΣΚΑ στην Γ' Εθνική και για τον 42χρονο πάουερ φόργουορντ, Λεωνίδα Σκούταρη, ο οποίος διαθέτει επίσης τεράστια εμπειρία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με τη Νίκη Αμαρουσίου. Εκτός από τους έμπειρους αθλητές, στο «Δ.Βικέλας» αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν και 21χρονος ταλαντούχος γκαρντ, Θρασύβουλος Μακρυγιάννης, το οποίο γνωρίζει από την κοινή τους πορεία στον Άρη Πετρούπολης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ