22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκινάει για την νέα σεζόν ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας από την Δευτέρα (28/8) και ο Ντίνος Καλαμπάκος θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Εβαρίστ Σονγκάνια, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην χώρα μας. 

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο κλειστό της Ήλιδας, βάζοντας "μπρος" τις μηχανές. Το βράδυ της Κυριακής (27/8) ο Κόροιβος υποδέχθηκε τους πρώτους τέσσερις ξένους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του Κόροιβου, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Stoiximan.gr Basket League 2017-18.

Το προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Ντίνο Καλαμπάκο κι οι αθλητές που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Κόροιβου, με εξαίρεση τον τελευταίο νεοαποκτηθέντα Evariste Shonganya, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί το προσεχές διάστημα στην προετοιμασία της ομάδας, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά φέτος στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά.

Η πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (28/08) και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ