17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεκαθαρίζει για Τρινκιέρι και παίκτες η Παρτιζάν

Τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι σε σενάρια για πάγκους ευρωπαϊκών ομάδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είχαν αρχίσει να πληθαίνουν κι έτσι ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαήλοβιτς, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αρχικά για την παραμονή του Ιταλού προπονητή και στη συνέχεια για κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.

Ο Μιχαήλοβιτς μίλησαν στο κανάλι της Παρτιζάν και τόνισε πως "ο Τρινκιέρι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την ομάδα", αποδίδοντας τα σενάρια στο γεγονός ότι αυτό το διάστημα τα ΜΜΕ έχουν άπλετο χρόνο και χώρο να καλύψουν, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο Μιχαήλοβιτς υπογράμμισε πως συμβόλαια έχουν και οι Όγκνιεν Γιάραμαζ και Κόρι Ουόλντεν και πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει και τον Μάρκους Πέιτζ. "Θα ήταν υπέροχο να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον κορμό μας", τόνισε, αλλά παρουσιάστηκε κα ρεαλιστής για κάποιους άλλους στόχους: "Θα θέλαμε να επιστρέψουν οι Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι κάτι τέτοιο. Τους θέλαμε πέρσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δούμε για φέτος, γιατί όταν περάσει όλο αυτό, τίποτα δεν θα είναι πάλι το ίδιο".

Πριν τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας εξαιτίας του κορονοϊού, η Παρτιζάν βρισκόταν στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας με 17-4 και είχε προκριθεί στα προημιτελικά του EuroCup με ρεκόρ 5-1.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ