16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε προπονήσεις και ο Λέοναρντ (vid)

Προπονήσεις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς ξεκίνησε στο Ορλάντο και ο Καουάι Λέοναρντ, βγαίνοντας από την καραντίνα.

Ο 29χρονος φόργουορντ των Καλιφορνέζων αντιμετώπισε ένα προσωπικό πρόβλημα και μετέβη στην Disney World με μία ημέρα καθυστέρηση. Έτσι, βάσει πρωτοκόλλου, αναγκάστηκε να μείνει μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες. Αφού υποβλήθηκε σε δύο τεστ για τον κορονοϊό και αμφότερα ήταν αρνητικά του επιτράπηκε να επιστρέψει στο παρκέ κι έδειξε να χαρούμενος…

«Πέρασαν τέσσερις μήνες;», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει: «Νιώθω καλά. Μπόρεσα και προπονήθηκα, έγινα δυνατός κι ετοιμάστηκα για αυτήν τη στιγμή. Νιώθω ενθουσιασμό για την πρώτη μας προπόνηση. Συνήθως διαθέτεις τρεις μήνες πριν το προπονητικό καμπ, κάνεις μερικές προπονήσεις και παίζεις τα φιλικά παιχνίδια. Αυτή πάνω-κάτω είναι η λογική. Τώρα, έχεις μόνο οκτώ ματς για την κανονική περίοδο. Ο καθένας ξέρει το σώμα του καλύτερα, γνωρίζει τι να κάνει και "χτίζεις" από εδώ και πέρα με την ομάδα. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί».

Για την απόφαση που πάρθηκε από τη διοργανώτρια αρχή να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19, παραδέχθηκε: «Όλοι είναι χαρούμενοι που θα υπάρξει στέψη πρωταθλητή φέτος. Όπως και να εξελίσσεται, το θέλουμε. Ξέρετε πώς αντιμετωπίζω τα πράγματα. Έτσι ήρθαν και θα βγούμε εκεί έξω να ολοκληρώσουμε το ταξίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ