13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η Δάφνη Δαφνίου, πρώτο φιλικό με Ολυμπιακό (pic)

Πρώτη ξεκίνησε η Δάφνη Δαφνίου την φετινή της προετοιμασία, καθώς από χθες (12/8) ο Γιάννης Καλαμπόκης και οι παίκτες του βρίσκονται στο γήπεδο, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19.

Η ομάδα του Χαϊδαρίου ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια τα οποία έχει προγραμματίσει, με το πρώτο να είναι με αντίπαλο την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά :

«Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021, μόλις ξεκίνησε για τον Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου.
Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη πραγματοποίησε την Τετάρτη (12/8) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ την Πέμπτη (13/8) και την Παρασκευή (14/8), οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές ασκήσεις πριν υποβληθούν και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις (17/8).
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο “Χρήστος Αγγουράκης”, ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και επτά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Οίακα Ναυπλίου (2/9), ξανά με τον Ολυμπιακό Β’ (5/9), τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (9/9), τον Αμύντα (19/9), τον Μίλωνα (23/9) καθώς και με μία ομάδα της Basket League (26/9), το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί εν ευ θέτω χρόνω.
Κατά της διάρκεια της προετοιμασίας, η Διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, θα τηρήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ