23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε για Μέτσοβο ο Άρης (pics)

Ο Άρης άφησε το Άργος Ορεστικό και κατευθύνεται προς το Μέτσοβο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του, έχοντας στο πρόγραμμά του και το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό (1/9, 13.30).

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στην τελευταία προπόνηση στο Άργος Ορεστικό έδωσε έμφαση στην τακτική, θέλοντας οι παίκτες του να αφομοιώσουν όσο γίνεται καλύτερα την φιλοσοφία της ομάδας. Επιμένει σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού και συνεχίζει τη δουλειά.

Μοναδικός που δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, αλλά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλ΄σεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Ο Άρης μετά το φιλικό θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

 

*Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μέτσοβο, ο Βαγγέλης Αγγέλου προσέφερε ως δώρα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου “Limneon Resort & Spa”, Σάκη Λάσπα ένα αναμνηστικό με το Θεό του Πολέμου, δυο υπογεγραμμένες από τους παίκτες, φανέλες και μια μπάλα που έφερε κι αυτή τις υπογραφές των παικτών. Ο προπονητής της ομάδας μας ευχαρίστησε τον κ. Λάσπα για την εξαιρετική φιλοξενία και τις υπηρεσίες που παρείχε αυτός και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους “κίτρινους”, ενώ ο εκ των managers του “Limneon Resort & Spa” ευχήθηκε στον Άρη να έχει μια πετυχημένη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ