16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε ήδη η Ιταλία! (vid+pics)

Στη Ρώμη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρώτο προπονητικό καμπ της Εθνικής Ιταλίας, εν όψει του τρίτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η «σκουάντρα ατζούρα» θα υποδεχθεί στις 28 Ιουνίου στην Τεργέστη την Κροατία και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στο Γκρόνινγκεν για να τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία (01/07). Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο εγχώριο πρωτάθλημα και δεν παίρνουν μέρος, με τις ομάδες τους, στα πλέι οφ κλήθηκαν και συμμετέχουν στις προπονήσεις που προγραμματίστηκαν στην ιταλική πρωτεύουσα και θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο (26/05). Ο λόγος για τους Πιέτρο Αραντόρι, Φρανσέσκο Καντούσι, Αμαντέο Ντελά Βάλε, Ραφαέλ Γκασπάρντο, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Πιερ Πάολο Μαρίνι, Νταβίντε Μορέτι, Ματία Παλούμπο, Ακίλε Πολονάρα και Αμεντέο Τεσιτόρι.

Θα ακολουθήσει και δεύτερο καμπ, το διάστημα 10-14 Ιουνίου και πάλι στη Ρώμη, στο οποίο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομέο Σακέτι, ο οποίος λόγω αδιαθεσίας απουσιάζει από το πρώτο καμπ. Η Ιταλία παραμένει αήττητη στο Δ’ Όμιλο της Ευρωπαϊκής Ζώνης, έχοντας κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» κι έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

https://www.instagram.com/p/BjHLNVBljR3/?taken-by=italbasket

https://www.instagram.com/p/BjIIZLfFbu8/?taken-by=italbasket



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ