16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξαφνική ελπίδα για άμεση επανέναρξη!

Τα πάνω - κάτω ενδέχεται να έρθουν σε λιγότερες από 48 ώρες στο θέμα του νέου γενικευμένου λουκέτου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με την Α1 γυναικών μπάσκετ και τις προπονήσεις της Α2 να περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο, μετά τη σημερινή συνεδρίαση που έγινε το πρωί στην ΓΓΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ, υπήρξε μεγάλη ένταση από την μία πλευρά των Λευτέρη Αυγενάκη και Γώργου Μαυρωτά και από την άλλη με τους λοιμωξιολόγους, με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού να χρεώνει βιαστική απόφαση για γενικευμένο λουκέτο και μάλιστα βασισμένη σε λάθος στοιχεία, υποστηρίζοντας δηλαδή ότι μπέρδεψαν κρούσματα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, παρατέθηκαν πίνακες που αποδείκνυαν πολύ μικρά ποσοστά μεταδοτικότητας στον αθλητισμό και βάσει αυτών ζητήθηκε αναθεώρηση της απόφασης. Το τι τελικά θα ισχύσει αναμένεται να το μάθουμε σε λίγες ώρες, αφού επίκειται σήμερα η οριστική ανακοίνωση, αλλά υπάρχουν μια αχτίδα φωτός σε διάφορα αθλήματα για επιστροφή στην έστω πολύ περιορισμένη κανονικότητα. Μιλώντας για το μπάσκετ, στην διενέργεια του πρωταθλήματος Α1 γυναικών και προπονήσεων στην Α2 ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ