21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανθόπουλος: “Όχι κενά διαστήματα”

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ (19:30) την Μπάνβιτ για την 3η αγωνιστική του Champions League και έχει ανάγκη να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη διοργάνωση. Διότι οι φιλοδοξίες της φέτος είναι μεγάλες και η εκπλήρωσή τους απαιτεί τις μικρότερες δυνατές απώλειες στο ΟΑΚΑ, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να δοθεί αξία στη νίκη μέσα στη Βενετία. Με αυτή ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Εστουντιάντες στην πρεμιέρα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει στο γήπεδό της για να διατηρηθεί αυτό το ισοζύγιο.

Η Μπάνβιτ είναι μία από τις καλές τουρκικές ομάδες, που μπορεί να αποδειχθεί σκληρό καρύδι και να κάνει ζημιές. Για να μη γίνει αυτό, ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξέρει καλά τι πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του:

"Καταρχήν, είναι πολύ σημαντικό να μην εμφανίσουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες.  Για να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως η Μπάνβιτ πρέπει να έχεις ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ ως τώρα. Και πρόσθεσε:

"Η Μπάνβιτ είναι μία δυνατή ομάδα με αρκετά καλούς παίκτες. Είναι δυο–τρεις στους οποίους στηρίζει το επιθετικό της παιχνίδι και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε τους υπόλοιπους. Ο Τέιλορ με τον Όντουμ ελέγχουν τον ρυθμό της Μπάνβιτ, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να προσέξουμε κάθε παίκτη του αντιπάλου και να μην έχουμε κενά διαστήματα"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ