25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανασμίγει με Ομπράντοβιτς ο Μακ Λιν

Κάτοικος Κράσνονταρ θα γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τζαμέλ Μακ Λιν, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο 30χρονος σέντερ, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 8,7π. και 4,7 ριμπάουντ σε 32 ματς στην Ευρωλίγκα και 7,5π., 4.3 ριμπάουντ και μία ασίστ στη Stoiximan.gr Basket League, αποφάσισε να μετακομίσει στη Ρωσία για να τεθεί και πάλι υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σάσα Ομπράντοβιτς. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και στην Άλμπα Βερολίνου, στην «παρθενική» συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου τη σεζόν 2013-2014.

Ο Αμερικανός, που έχει παίξει επίσης στην Αρμάνι Μιλάνο, τη Βόννη, την Οστάνδη και τους Λίβερν Μπέαρς, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που πίστεψε σε εμένα και μου επιτρέπει να γίνω μέλος της. Θα είναι υπέροχο που θα παίξω και πάλι για το Σάσα Ομπράντοβιτς. Ανυπομονώ να γνωρίσω το Κράσνονταρ, να συναντηθώ με τους φιλάθλους μας και να ξεκινήσει μια υπέροχη σεζόν», ανέφερε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Τζαμέλ Μακ Λιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ