16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξαναμπαίνει στον δρόμο για… την Κίνα η Εθνική

Αύριο (Τετάρτη 20/6) το μεσημέρι θα αρχίσει επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το τελευταίο "παράθυρο" της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στην Κίνα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε 15 παίκτες ε όψει των εκτός έδρας αγώνων με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7), τους οποίους η Εθνική που έχει 4/4 στα πρώτα ματς, αν καταφέρει να νικήσει θα έχει... αγκαλιάσει την πρόκριση για τα τελικά.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση έχει ήδη εξασφαλιστεί, όμως, επειδή εκεί μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα της πρώτης, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι όποια ομάδα μπει με 6/6 θα είναι πολύ κοντά και στην τελική πρόκριση. Υπενθυμίζεται, ότι ο δικός μας όμιλος διασταυρώνεται με αυτό των Σερβίας, Γερμανίας, Γεωργίας και Αυστρίας και θα παίξουμε εντός - εκτός με τους τρεις που θα έχουν προκριθεί από εκεί, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο.

 

Οι 15 παίκτες που κλήθηκαν από τον Σκουρτόπουλου, αφού υπήρξαν επαφές συνολικά με τους 24 που είχαν δηλωθεί αρχικά και εκτιμήθηκαν προβλήματα και διαφορετικές καταστάσεις που παρουσιάστηκαν, είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Μάλιστα, ένα γκρουπ από αυτούς που είχε τελειώσει νωρίτερα τις υποχρεώσεις του βρίσκεται από την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, μαζί με όλο το επιτελείο της Εθνικής και έχουν αρχίσει τις προπονήσεις.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ