27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ξανακοιτά προς Ευρώπη ο Σέιν Λάρκιν

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την Μπασκόνια ο Σέιν Λάρκιν αποφάσισε να μαζέψει τα.. μπαγκάζια του και να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Δεν μπορούσε να πει και όχι στην πρόταση των Μπόστον Σέλτικς. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν και όπως ακριβώς τα περίμενε κι έτσι τώρα στρέφει το βλέμμα και πάλι προς την Ευρώπη.

Η χρονιά δεν πήγε όπως την ήθελε, με έναν τραυματισμό να έρχεται να κάνει τα πράγματα χειρότερα γι' αυτόν. Πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που θα μπορούσε να τον δελεάσει δεν έχει έρθει ακόμη, με την πόρτα της Ευρώπης να μένει ανοιχτή γι' αυτόν. Η πρώην ομάδα του, η Μπασκόνια, είναι η πρώτη στη λίστα, καθώς θέλει να χτίσει ένα δυνατό σύνολο όντας και η οικοδέσποινα του Final Four της Ευρωλίγκας. Δεν είναι όμως και η μόνη που έχει εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον: Η Αναντόλου Έφες (ναι, ενδιαφέρεται και για τον Λάρκιν), η Μπαρτσελόνα, η οποία τον ήθελε και πριν πάρει το δρόμο για την Βοστώνη, με μια μεγάλη κόντρα να δημιουργείται ανάμεσα στις δύο ομάδες (ήθελε και πήρε τελικά και τον Άνταμ Χάνγκα) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Να σημειωθεί εδώ πως σε περίπτωση επιστροφής του στην Ισπανία τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπασκόνια, αφού τον είχε βάλει στο περίφημο tanteo. Μια λίστα παικτών που κάθε ομάδα ουσιαστικά "προστατεύει" με την ομάδα που διεκδικεί έναν παίκτη της να πρέπει να περάσει στην διαδικασία προσφοράς-αντιπροσφοράς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ