22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ξανά το απόλυτο στην Ευρωλίγκα και το ρίσκο με Χίμκι

Η τετράδα που προτείναμε στην Ευρωλίγκα επιβεβαιώθηκε πλήρως καθώς νίκησαν Παναθηναϊκός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της δεύτερης ημέρας της 17ης αγωνιστικής η Χίμκι θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα περίχωρα της Μόσχας. Το «φεγγάρι» δεν είναι καλό για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς οι διαδοχικές ήττες οδήγησαν τη διοίκηση στην επιβολή προστίμου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διανύουν περίοδο φόρμας. Η «Βασίλισσα» όμως κάποια στιγμή θα χάσει και σε αυτόν τον αγώνα θα εμπιστευτούμε τη δύναμη της έδρας. Με τον άσο θα πάμε και στο παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι Τούρκοι ψάχνουν μία νίκη για να ανέβουν ψυχολογικά, την ώρα που οι Σέρβοι έχουν ήδη... τρυπήσει το ταβάνι τους.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Βιτόρια, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται από την Μπασκόνια και θα ψάξει το «διπλό» που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι εύκολο όμως μπορούν να τα καταφέρουν. Η επιλογή σημείου αποτελεί ρίσκο και θα επιλέξουμε το over 154,5. Όσον αφορά την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Μάλαγα, οι πρωταθλητές Λιθουανίας εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί θα πάρουν εύκολα ή δύσκολα το ροζ φύλλο αγώνα και θα επιστρέψουν στις νίκες.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Τέλος, σε παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Ντιζόν θα υποδεχτεί τη Στρασμπούρ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σαφώς ποιοτικότερο σύνολο και μπορούν να φύγουν με το «διπλό», το οποίο προσφέρεται σε πάρα πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης    1   2,38

Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας   1   1,50

Δυάδα

Μπασκόνια - Ολυμπιακός    over 154,5    1,93

Ζαλγκίρις - Μάλαγα    1   1,38

Μονό

Ντιζόν- Στρασβούργο    2    1,80

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ