16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξανά συμπαίκτες Μπιέλιτσα και Μπογκντάνοβιτς (pics)

Στους Σακραμέντο Κινγκς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει προφορικά με τους Φιλαδέλφεια Σϊξερς αλλά κατά πώς φαίνεται άλλαξε γνώμη.

Όπως αποκάλυψε το Yahoo! Sports, ο 30χρονος φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τους «βασιλιάδες», το οποίο θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 20,5 εκατ. δολαρίων. Ο τρίτος χρόνος, πάντως, δεν θα είναι εγγυημένος. Ο Σέρβος έκανε και δηλώσεις στο αμερικανικό δίκτυο, αναφέροντας: «Μίλησα πολύ με το Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος είναι προβεβλημένο πρόσωπο στη χώρα μας. Έχει μοναδική οπτική όσον αφορά σε αυτά που χρειάζεται κάποιος για να πετύχει στο NBA. Η πίστη της ομάδας σε εμένα και η αφοσίωση που έδειξε συγκλόνισαν εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι έτοιμος να κάνω ό, τι χρειαστεί, ώστε να βοηθήσω τους Κινγκς και να γίνω μέλος της κοινωνίας του Σακραμέντο».

 

Ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην Εθνική Σερβίας, αλλά και πρώην συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτσε, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του στους «βασιλιάδες», έσπευσε να τον καλωσορίσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλωσορίσατε στην οικογένεια Γιόγκι Φέρελ και Νεμάνια Μπιέλιτσα!», έγραψε στο Twitter ο 25άχρονος γκαρντ, σχολιάζοντας παράλληλα και την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος είχε πέρυσι με τους Ντάλας Μάβερικς κατά μέσο όρο 10,2π., 3 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 82 παιχνίδια και συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια αντί 6,2 εκατ. δολαρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ