29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανά στο ψάξιμο ο Πανιώνιος

Η αντικατάσταση του Έιβερι Γούντσον δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για τον Πανιώνιο, που βγήκε ξανά στη… γύρα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του.

Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τον Ντάρινγκτον Χόμπσον, ο οποίος μάλιστα ήρθε στη χώρα μας, αλλά δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα τους στη συνέχεια της Stoiximan.gr Basket League. Έτσι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξετάζει ήδη άλλες λύσεις για την κάλυψη της θέσης του έκτου ξένου του συγκροτήματος της Νέας Σμύρνης, προσπαθώντας να καταλήξει στην ιδανική. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του είναι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο «Δημήτρης Τόφαλος» κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, ενώ αμέσως μετά το πρωτάθλημα διακόπτεται εξαιτίας της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Θα επαναρχίσει το Μάρτιο, με τον Πανιώνιο να τίθεται αντιμέτωπος με τον Κόροιβο, εντός έδρας.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει ότι σταματά κάθε διαπραγμάτευση με την Ατένας Κόρντομπα για την απόκτηση του παίκτη Ντάρινγκτον Χόμπσον, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί. Η συνεχής αλλαγή των θέσεων και απαιτήσεων της Ατένας Κόρντομπα παρά τα αρχικώς συμφωνηθέντα για την μεταγραφή του παίκτη, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η διοίκηση καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς άλλης ομάδας. Ούτως ή άλλως, ο στόχος της άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί από τον εν λόγω παίκτη, καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε πρόβλημα παλαιότερου τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, με άγνωστο τον χρόνο επανόδου του σε αγωνιστικό επίπεδο. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ