21.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ξανά στο ΣΕΦ ο Λο

Ο Έισι Λο αποτελεί από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να παρακολουθεί ακόμα την πορεία της ομάδας και να σχολιάζει σχετικά μέσω των προσωπικών λογαριασμών του στις γνωστότερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός, που κρέμασε τη φανέλα το 2014 ως μέλος των Πειραιωτών ύστερα από σοβαρό τραυματισμό, θα βρεθεί ξανά στο ΣΕΦ στο άμεσο μέλλον, συνοδευόμενος μάλιστα από την κόρη του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Instagram. «Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Πολύ πολύ σύντομα στον Πειραιά με την κόρη μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο 32άχρονος παλαίμαχος γκαρντ, που σχολίασε προ ημερών την ήττα των «ερυθρολεύκων» από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και αμέσως κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης από τον κόσμο, που κατά πώς φάνηκε δεν τον έχει ξεχάσει.

Θυμίζουμε πως δημοσίευσε φωτογραφία από τον τραυματισμό του πριν από τρία χρόνια κι έγραψε, ως λεζάντα: «Εφτά φορές να πέσεις, οκτώ να σηκωθείς #Πάμε «κόκκινοι» #Ας παλέψουμε #Ολυμπιακός Οικογένεια #Πειραιάς Λο».

https://www.instagram.com/p/BbZy5ZAlp2q/?taken-by=acie_lawiv



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ