26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ξανά στο Περιστέρι ο Γκούροβιτς (pics)

Έναν… φίλο από τα παλιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Σάββατο (20/10, 15.45) όσοι βρεθούν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την εντός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου με το Χολαργό.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα υποδεχθεί τους έτερους νεοφώτιστους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League, και στο ημίχρονο θα τιμήσει το Μίλαν Γκούροβιτς για την προσφορά του κατά το παρελθόν. Ο παλαίμαχος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία το 1993 του φορώντας την κυανοκίτρινη φανέλα και αποχώρησε το 1998. Ύστερα από πρόσκληση των διοικούντων την ΚΑΕ θα βρεθεί ξανά στη χώρα μας, και το κλειστό του Περιστερίου, για να τιμηθεί.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola, επιθυμώντας να τιμήσει αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του Γ.Σ.Π., ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο (20/10) στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό (3.45 μ.μ.) θα τιμήσει τον Μίλαν Γκούροβιτς!

Ο 42άχρονος, σήμερα, Μίλαν, αγωνίστηκε στην ομάδα μας για πέντε συνεχείς σεζόν (1993-1998) αποτελώντας έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών στη μακρόχρονη Ιστορία του Συλλόγου. Ο Μίλαν Γκούροβιτς πέρα από τον Γ.Σ.Π., αγωνίστηκε και στις: Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ, Μάλαγα, Μπανταλόνα, Παρτίζαν, Ερυθρό Αστέρα και Γαλατάσαραϊ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας/Μαυροβουνίου που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ινδιανάπολη το 2002 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας το 2001!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ