23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ξανά με Stoiximan.gr Basket League και Eurocup

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι για μία ακόμα ημέρα και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη και δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά 22 ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Eurocup ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι γηπεδούχοι έκαναν το μπρέικ πριν τρεις μέρες και θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο που θα τους δώσει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά τεσσάρων ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο ντέρμπι στη Λιθουανία μεταξύ της Ζαλγκίρις Κάουνας και της Λιέτουβος Ρίτας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επικρατήσουν για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο μεγάλο τους αντίπαλο. Θα στηρίξουμε τον άσο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι της Γκραβελέν με τη Σαλόν Ρεμς για τη γαλλική λίγκα. Τέλος, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και στον αγώνα της Παρί με τη Λε Πορτέλ στην «πόλη του Φωτός».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός (-21,5) - Κολοσσός Ρόδου    1     1,87

Μονό

Νταρουσάφακα (-3,5) - Λοκομοτίβ Κουμπάν    1    2,00

Μονό

Ζαλγκίρις - Λιέτουβος Ρίτας  1   1,29

Δυάδα

Γκραβελέν - Σαλόν Ρεμς    1    1,22

Παρί - Λε Πορτέλ    1     1,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ