20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ξανά με Ευρωλίγκα αλλά και Γαλλία

Η 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται απόψε, ενώ διεξάγονται παιχνίδια και για το γαλλικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr. Και χθες είχαμε πολύ καλό ποσοστό καθώς τέσσερις από τις πέντε επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα σε σπουδαίες αποδόσεις.

Χαρακτήρα τελικού έχει για τον Παναθηναϊκό, το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάλαγα στο «Μάρτιν Καρπένα». Οι «πράσινοι» έχουν άμεση ανάγκη για νίκη, προκειμένου να μην μπλέξουν ακόμα και για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Ωστόσο επειδή δεν πείθουν μακριά από το ΟΑΚΑ θα ποντάρουμε στο under 154,5 πόντοι.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα μπουν στο… κόλπο ακόμα και για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, ενώ οι Ρώσοι αν χάσουν θα κινδυνεύουν να πέσουν τρίτοι, σε περίπτωση ήττας κι από τον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα. Θα επιλέξουμε το «διπλό» σε πολύ καλή απόδοση.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Αναμετρήσεις διεξάγονται όμως και για την 24η «στροφή» του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λε Πορτέλ θα παίξει στο γήπεδό της με την Μπουλαζάκ και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Αντίθετα, στο «διπλό» θα ποντάρουμε στο ματς της Αντίμπ με τη Μονακό.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο Πο, η Ορτέζ θα παίξει με την Μπουρζ. Παρόμοια η δυναμική των δύο αντιπάλων, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν τον πρώτο λόγο. Αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους και θα τους εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Μάλαγα – Παναθηναϊκός under 154,5   191,5

Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας     2     2,05

Τριάδα

Λε Πορτέλ – Μπουλαζάκ   1    1,22

Αντίμπ – Μονακό  2    1,40

Ορτέζ – Μπουρζ    1   1,67



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ