17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξανά… μαζί Χάντερ και Πάντερ (vids+pics)

Ο Βινς Χάντερ συμπεριλήφθηκε και πάλι στην κορυφαία πεντάδα του Basketball Champions League, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους «κιτρινόμαυρους» Κέβιν Πάντερ και τους Λαμόντ Τζόουνς, Τζος Όουενς και Τζούλιαν Γκέιμπλ.

Ολοκληρώθηκε και η έκτη «στροφή» της κανονικής περιόδου του BCL, με την ΑΕΚ να ξεπερνάει το εμπόδιο της Λιετκαμπέλις στο ΟΑΚΑ, τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με άνεση της Φρίμπουργκ Ολιμπίκ στην Πυλαία και τον Προμηθέα Πατρών να πανηγυρίζει ακόμα ένα «διπλό», στη Λιθουανία απέναντι στη Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ της «Ένωσης», που ήταν ασταμάτητος στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αναδείχθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας, από την οποία θα προκύψει και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Βινς Χάντερ (ΑΕΚ): Πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Αμερικανός, με 28π., με 12/16 βολές και 8/11 δίποντα, ενώ είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ, μία ασίστ, τρία κλεψίματα και ούτε ένα λάθος στα 26.10’. Βαθμολογήθηκε, μάλιστα, με 34 στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=jsEb1b34l6Q

Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια): Ο 25άχρονος γκαρντ του ιταλικού συγκροτήματος το οδήγησε στην εντός έδρας νίκη επί της Στρασμπούρ έχοντας 26π. με 4/6 δίποντα και 6/12 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος στα 27.18’ που αγωνίστηκε.

https://www.instagram.com/p/BqLQDeMCaG0/

Τζος Όουενς (Χάποελ Ιερουσαλήμ): Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον 29χρονο φόργουορντ, ο οποίος συνέβαλε στη μεγάλη νίκη των Ισραηλινών στην «Brose Arena» κόντρα στην Μπάμπεργκ με 17π. με 5/8 βολές και 6/6 δίποντα, εννέα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο σε 28.07’.

https://www.instagram.com/p/BqLGGqoFkUj/

Λαμόντ Τζόουνς (Λούντβιγκσμπουργκ): Στις λεπτομέρειες κέρδισαν οι Γερμανοί τη Μούρθια, στην «MHP Arena», με τον 28άχρονο γκαρντ να τελειώνει με 20π. με 2/2 βολές και 9/15 δίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα στα 31.13’ που έμεινε στο παρκέ.

https://www.youtube.com/watch?v=xNaIw_-5Zq4

Τζούλιαν Γκέιμπλ (Ναντέρ): Οι Γάλλοι «άλωσαν» το «Palasport Taliercio», με τον 29χρονο σέντερ να σκοράρει 28π. με 6/9 βολές και 11/14 δίποντα, ενώ είχε ακόμα έντεκα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, άλλα τόσα κοψίματα, αλλά και τέσσερα λάθη. Συγκέντρωσε, μάλιστα, τους περισσότερούς βαθμούς από όλους στην αξιολόγηση, καθώς βαθμολογήθηκε με 35.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ