23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ξανά μαζί Μπούσι και Νόντας, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η μεταγραφή της χρονιάς για την Καλαμάτα, η οποία κάνει δικό της έναν παίκτη με ενεργό ρόλο στην Β' Εθνική.

Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μπούσι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας έχοντας σε 21 παρουσίες στο πρωτάθλημα 2,6 πόντους και 11 εύστοχα τρίποντα. Ο 26χρονος γκαρντ, διακρίνεται για το πάθος του, την πίεση στην μπάλα και την ταχύτητα του, ενώ έχει και επιτυχίες με τις ομάδες του. Συγκεκριμένα είχε συνεργαστεί με τον Παύλο Νόντα την σεζόν 2017-2018, και την άνοδο του Οίακα Ναυπλίου από την Γ΄στην Β' Εθνική ενώ έχει αγωνιστεί και σ  ΦΕΑ Νεας Φιλαδέλφειας (Γ’ Εθνική), αλλά και Σπαρτιατικό στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπου επιστρέφει και τώρα.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε, στον Πανερυθραϊκό, όταν και τον ανακάλυψε ο Δημήτρης Χουχουλής στο Καπανδρίτι, με τον Μπούσι να αγωνίζεται στη Νέα Ερυθραία και στην Β' Εθνική από το 2013 ως και το 2015, έχοντας μάλιστα πανηγυρίσει και άνοδο στην Α2. Ωστόσο, το μπάσκετ το ξεκίνησε στην Ροδόπολη, όπου πήρε τις πρώτες βάσεις του αθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ