24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανά μαγνητική ο Κλάσεν, φεύγει για Προύσα ο ΠΑΟΚ

Σε νέα μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Όουεν Κλάσεν για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Εξάλλου ο "δικέφαλος" βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα ξαναμπούν στο αεροπλάνο την Τρίτη για να μεταβούν στην Προύσα, όπου θα πραγματοποιηθεί φιλικό τουρνουά από τις 20 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά την παρουσία της στη Γερμανία για το “Expert Jakob Cup” που διοργάνωσε η medi Bayreuth.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε σήμερα ρεπό στους παίκτες του, ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 14:00. Εξάλλου, το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Προύσα, καθώς από τις 20 ως τις 23 Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα (International Crowne Plaza Cevat Soydas Tournament).

Ο Owen Klassen θα υποβληθεί σε μαγνητική σήμερα το απόγευμα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο δεξί του γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Brose Bamberg (16/9)».

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ