23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξανά «διπλός» ο Πετρούσεφ της Μέγκα (vids)

Η 11η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας έφερε την αντιμέτωπη την Μέγκα εναντίον της Μπούντουσνοστ, με την πρώτη να αναδεικνύεται νικήτρια με 78-72. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 20χρονος Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος σημείωσε για ακόμη μια φορά φέτος νταμπλ-νταμπλ με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ. Από την άλλη μεριά, για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Καναδός Μέλβιν Έντζιμ με 22 πότους και 9 ριμπάουντ

Η Μέγκα, παίζοντας στο γήπεδο της, ήταν επιβλητική από την αρχή της αναμέτρησης και περίπου κατά τα μισά του παιχνιδιού έφτασε να προηγείται ακόμη και με 20 πόντους (48-28). Η Μπούντουσνοστ ήταν απελπιστικά αναποτελεσματική στην επίθεση, τελειώνοντας το ημίχρονο με μόλις 28 πόντους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ψαλιδίσουν την διαφορά, δίχως όμως να μπορέσουν να κάνουν την ολική ανατροπή. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 78-72 με την Μέγκα να σημειώνει την 8η νίκης της για φέτος (8-3), παραμένοντας στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την Μπούντουσνοστ, η οποία έχοντας παίξει λιγότερα παιχνίδια, έχει ρεκόρ 7-1 και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Όλα τα highights του συγκεκριμένου αγώνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ