17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ξέχασε» τον Αταμάν ο Στίματς

Ο Βλάντιμιρ Στίματς δεν θα συνεχίσει στην Εφές Αναντόλου και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία εκτός από έναν: τον Εργκίν Αταμάν.

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε πως ο 30χρονος σέντερ δεν θα συνεχίσει στις τάξεις του, και για την καινούρια σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε. Ο Σέρβος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όλους όσοι συνεργάστηκαν, στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Τουρκία, όχι όμως και τον Εργκίν Αταμάν. Εξάλλου, από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εφές Αναντόλου, στη θέση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, είδε το ρόλο του να περιορίζεται.

Όπως έγραψε, μέσω Twitter: «Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εφές Αναντόλου, το τεχνικό επιτελείο και τον Αλπέρ Γιλμάζ που με έφεραν στην ομάδα και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου! Επίσης, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο οποίος με άφησε να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ