21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξέχασε να κάνει τεστ ο Ουάισμαν (vids)

Mέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό σε σχέση με τον COVID 19 ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη επεισόδιο: Ο Τζέιμς Ουάισμαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απλά... ξέχασε να κάνει τεστ και έτσι βρίσκεται εκτός ομάδας!

 

Ο Ουάισμαν, o oποίος κάθε άλλο παρά δικαίωσε το... επίθετό του, θα έπρεπε να κάνει τεστ για κορονοϊό στη διάρκεια του All Star Game. Όπως είπε όμως απλά  το ξέχασε και έτσι βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Ο παίκτης βρίσκεται σε μια άβολη θέση, έχει ήδη ζητήσει ήδη συγνώμη από τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στους Κλίπερς τα ξημερώματα σε μια περίοδο στην οποία οι Ουόριορς ταλαιπωρούνται από πολλούς τραυματισμούς.

"Ήταν ένα λάθος", είπε ο Στιβ Κερ, προπονητής των "πολεμιστών": "Απλά το ξέχασε. Είναι απογοητευτικό, γιατί πραγματικά τον χρειαζόμασταν στην προπόνηση απόψε. Και τον χρειαζόμαστε και στο παιχνίδι. Οπότε, είναι απογοητευτικό που έκανε αυτό το λάθος".

 

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε επίσης πως από τους 465 παίκτες που έχουν υποβληθεί σε τεστ από τις 3 Μαρτίου έχουν επιστρέψει δύο θετικά ή έχουν δηλώσει πως βρέθηκαν κοντά σε άτομο που ήταν θετικό. Οι παίκτες αυτοί μπήκαν άμεσα σε καραντίνα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ