24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κολοσσός

Με το δεξί ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες ο Κολοσσός Ρόδου, που επιβλήθηκε του Προμηθέα Πάτρας με 84-71 για τα "Μαυροσκούφεια".

Οι Ροδίτες είχαν προβάδισμα μόλις 3 πόντων στο ημίχρονο (37-34), με τους Πατρινούς να παλεύουν το ματς. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη που ξέφυγε με 12 πόντους στο 30’ (58-46). Η διαφορά παρέμεινε διψήφια μέχρι το τέλος του ματς.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-34, 58-46, 84-71.

Μετά το ματς ο Μάκης Γιατράς ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας για φέτος και προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά. Κάναμε δοκιμές, ενώ εντοπίσαμε και κάποιες αδυναμίες. Ακόμη είμαστε στην αρχή. Θα δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα προκειμένου να διορθώσουμε τις ατέλειές μας και να βελτιωθούμε εκεί όπου πρέπει προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, στο ξεκίνημα δηλαδή της Basket League, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Περιμένουμε την Τετάρτη τον Αλεξάντερ Λίποβι, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουκρανίας στο Ευρωμπάσκετ, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία μας, ενώ το ίδιο θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα με τον Μοχάμεντ Φαγιέ, ο οποίος έχει προχωρήσει αρκετά με την Εθνική Σενεγάλης στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα και ίσως διεκδικήσει και ένα μετάλλιο».

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ νίκησε 75-70 το Ρέθυμνο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Από το γήπεδο της ΧΑΝΘ το τουρνουά θα συνεχιστεί στην Πυλαία:

18:00 Ρέθυμνο-Προμηθέας Πάτρας

20:30 ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου

Photo credits: life-events.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ