25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξέσπασε στον Ερυθρό Αστέρα η Μπάμπεργκ

Στο πρώτο της παιχνίδι στη μετα Τρινκιέρι εποχή, η Μπάμπεργκ έκανε περίπατο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (86-62)  και τον "έπιασε" στη βαθμολογία όπου μάλιστα υπερτερεί στην ισοβαθμία και είναι από πάνω χωρίς πάντως να προλαβαίνει τα πλέι οφ, αφού απέχει τρεις νίκες από την 8η Μακάμπι και απομένουν μόλις επτά παιχνίδια.  Με τον Ηλία Καντζούρη head coach πλέον (αντικατέστησε τον Ιταλό Αντρέα Τρινκιέρι που απολύθηκε μετά από μια τετραετία στη γερμανική ομάδα) οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο πάτησαν γκάζι και με ηγέτη τον Ντόρελ Ράιτ έκαναν περίπατο.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με 7-0 με τέσσερις πόντους του Λεσόρτ και ένα τρίποντο του Μπιέλιτσα, κρατώντας μάλιστα το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (23-21). Η Μπάμπεργκ αντέδρασε όμως και με ένα γρήγορο δικό της 7-0 αυτή τη φορά, προηγήθηκε με 28-23, ενώ έφτασε τελικά το επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο στο 25-13 πηγαίνοντας με διαφορά 10 πόντων στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (46-36) έχοντας τον Ντόρελ Ράιτ πρώτο σκόρερ με 11 πόντους. Οταν στην τρίτη περίοδο άρχισαν να σκοράρουν και οι υπόλοιποι (Ράμπιτ, Χάκετ, Μούσλι και Χίκμαν) ο αγώνας μετατράπηκε σύντομα σε τυπική διαδικασία. Το τρίτο δεκάλεπτο είχε επιμέρους σκορ 23-9 για τους Γερμανούς με τον Ερυθρό Αστέρα να παρουσιάζει τραγική εικόνα στο γήπεδο.

Ανθρωπος του αγώνα: Ο Ντόρελ Ράιτ από την πρώτη στιγμή πήρε από το χέρι την Μπάμπεργκ και την οδήγησε στη νίκη. Είχε βάλει τις βάσεις από το ημίχρονο (11 πόντοι) ενώ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους βομβαρδίζοντας το καλάθι των Σέρβων από την περιφέρεια (5/7 τρίποντα) ενώ είχε και 9 ριμπάουντ αλλά και 4 ασίστ χωρίς να μπορέσουν να βρουν αντίδοτο στο μαρκάρισμά του οι φιλοξενούμενοι.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η Μπάμπεργκ εκτός από τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, είχε επίσης 61% στα τρίποντα (14/23), 13 ριμπάουντ παραπάνω (38-25), 11 ασίστ περισσότερες (20-9) αλλά και έξι λάθη περισσότερα (15-9) 

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ