20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξέσπασε στην ITU η Αναντόλου Έφες (vids, pics)

Η Αναντόλου Έφες επέστρεψε στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ξέσπασε στην ITU επικρατώντας με το ευρύ 108-62.

Από τη δωδεκάδα απουσίαζε ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος τα άκουσε μέσω... συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι Mπομπουά, Σίνγκλετον, Πλάις, ίσως και για να τους δώσει κάποια ξεκούραση ο Εργκίν Αταμάν.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως ο Μίτσιτς είναι άρρωστος και γι' αυτόν δεν αγωνίστηκε προσθέτοντας πως "έχουμε περιορισμό στους ξένους έτσι κι αλλιώς ενώ ο Λάρκιν ήθελε να παίξει λίγο", πριν αναφερθεί και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα: "Ταξιδεύουμε ξανά στην Αθήνα. Πριν από λίγες ημέρες ηττηθήκαμε και τώρα θέλουμε τη νίκη. Προέρχεται από ήττα ο Ολυμιακός και σίγουρα θα θέλει να αντιδράσει".

 

Ο Σερτάτς Σανλί με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ ο κορυφαίος της Έφες με τους Τουντσέρ-Άντερσον να τον ακολουθούν με 16 και τον Άλεκ Πίτερς να βρίσκεται ένα σκαλί πιο πίσω με 14. Για την ITU ο Κόλμπι με 15 και οι Ντίλαρντ - Μόμπλεϊ που σημείωσαν από 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ