20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε ο Σίμος : «Ελάτε αντρίκια και ζητήστε το παιδί…» (pic)

Κάποια γεγονότα φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει αρκετά τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος μέσω της προσωπικής του σελίδας ξέσπασε.

Αιτία ο τρόπος που φαίνεται πως προσπαθούν να πάρουν παίκτες από την ομάδα του την Ελευθερία Μοσχάτου, ομάδες που όπως αναφέρει διατηρούν ακριβοπληρωμένες ακαδημίες.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του : «Και επειδή μερικά πράγματα πρέπει να γράφονται και να ακούγονται... Που είναι ρε μεγάλες ομάδες οι ακαδημίες σας; που είναι τα προγράμματα σας για την διαδικασία ανάδειξης παικτών;; βγηκατε πρωταθλητές;; ανέβηκατε Γ και Β Και Α2 και δεν έχετε δικούς σας παίκτες και ζητάτε από την φτωχή όπως λέτε μερικοί Ελευθερία Μοσχάτου;;; τα λεφτά όμως ξέρετε να τα δίνετε σε άλλους;; τα λεφτά σε υπευθύνους ακαδημιών εδώ και χρόνια και χωρίς να έχετε βγάλει ούτε έναν παίκτη ξέρετε να τα παίρνετε;;;
Διαφημίζεται τις ακαδημίες σας;;; Πολυ καλά κάνετε.... Τότε γιατί δεν ανεβάζετε τα δικά σας παιδιά να παίξουν;;; Τι έγινε;; δεν κάνουν;; γιατί δεν τους δίνετε την ευκαιρία να παίξουν;; Τι θα γίνει;; θα χάσετε παιχνίδια;; κατηγορίες;; SO WHAT που λέει και ένας φίλος... Τηλέφωνα και ενοχλήσεις ξέρετε να κάνετε όμως σε αλλες ομάδες..
Εμείς έχουμε πει, είμαστε ομάδα ανάδειξης παικτών, ομάδα δεξαμενής αθλητών και δεν θα κόψουμε τα όνειρα κανενός παιδιού, αλλά αντρίκια ελάτε και ζητήστε το παιδί...
Και κάτι τελευταίο... Γιατί θα επανέρθω με ονόματα και ομάδες..
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ 80 % ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΊΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΎΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΉ ΑΝΤΑΜΟΙΒΉ..».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ