17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε ο Ντουράντ: «Είστε σοβαροί; Δεν υπάρχει σύγκριση» (vids)

Η Εθνική ΗΠΑ κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο ανδρικό τουρνουά μπάσκετ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και ο Κέβιν Ντουράντ ξέσπασε.

Ο KD, που έγραψε ιστορία με την «αστερόεσσα», στάθηκε σε όλους όσοι τους αμφισβήτησαν, ειδικά μετά τις μέτριες εμφανίσεις τους στα φιλικά προετοιμασίας στο Λας Βέγκας, αλλά και την ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία. «Όλοι λέγατε ότι θα χάσουμε... Βγήκαν power rankings και μας είχαν στην τέταρτη θέση, πίσω από τη Σλοβενία. Έλα τώρα, φίλε. Λέγατε ότι ο υπόλοιπος κόσμος μάς έχει φθάσει. Είστε σοβαροί; Δεν υπάρχει σύγκριση σε επίπεδο ταλέντου», ανέφερε αρχικά o 32άχρονος φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς.

Όπως πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Έπρεπε να μιλήσω γρήγορα, πηγαίνω για συνέντευξη Τύπου. Έχουμε προπονητή τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Πολλοί λέγατε σκ...α για αυτόν, ότι δεν μπορεί να μας οργανώσει. Σταματήστε!». Κλείνοντας, απέδωσε τα εύσημα στους «τρικολόρ» για την παρουσία τους στον τελικό: «Συγχαρητήρια στη Γαλλία, έπαιξε δυνατά. Νικήσαμε την Ισπανία και την Αυστραλία και μετά τη Γαλλία. Μπράβο στη Γαλλία όμως, αλήθεια, έπαιξε ένα σπουδαίο παιχνίδι».

O Ντρέιμοντ Γκριν επίσης στάθηκε στην κριτική που δέχθηκαν ως ομάδα: «Πετύχαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Περάσαμε μια απόλυτα τρελή περίοδο. Χάσαμε παίκτες λόγω του κορονοϊού, φύγαμε μακριά από τις οικογένειές μας για τόσο καιρό. Μας αμφισβήτησαν όλοι. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κάθε χώρα βελτιώνεται, αλλά εμείς ακούγαμε συνέχεια πράγματα για την εικόνα μας. Μας έκραζαν όλοι! Οπότε όλο αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκρεγκ Πόποβιτς επιχείρησε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, δηλώνοντας απλώς για τη νίκη τους στον τελικό: «Είναι μια μοναδική και παράξενη εμπειρία όταν βρίσκεσαι σε τέτοια ματς. Όταν ξεκινήσει ο αγώνας σταματάς να σκέφτεσαι. Απλά παίζεις και κάνεις αυτό που πρέπει. Είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις και να σκεφτείς τι κάνεις λάθος, τι σωστό και πώς μπορείς να μπεις σε ένα άσχημο μονοπάτι. Όλα πήγαν καλά για εμάς και σαφώς είμαστε χαρούμενοι».

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός, κάθε γκρουπ παικτών είναι ξεχωριστό, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ποτέ ξανά δεν ένιωσα να έχω τόσο μεγάλη ευθύνη. Η ευθύνη είναι σπουδαία, νιώθω εξαντλημένος».

https://www.youtube.com/watch?v=1ZJYWnHq6pc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ