31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ξέσπασε και προκρίθηκε το Ρέθυμνο

Κυριαρχώντας απόλυτα στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, το Ρέθυμνο νίκησε 69-55 τον Κολοσσό και πήρε το εισιτήριο για την δεύτερη φάση των πλέι οφ της Basket League.

Η σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ ήταν συγκλονιστική, όμως στο τέλος η έδρα ήταν εκείνη που έπαιξε σημαντικό ρόλο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση. Στο πρώτο δεκάλεπτο το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα ήταν ανώτερο και προηγήθηκε 22-9. Τα επόμενα δύο κομμάτια του αγώνα ήταν ισορροπημένα, με αποτέλεσμα στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου να γράφει 52-47 κι όλα έμοιαζαν ανοικτά, καθώς οι Ροδίτες είχαν μπει στο... κόλπο.

Η τελευταία περίοδος όμως εξελίχτηκε σε... περίπατος των γηπεδούχων οι οποίοι με «όπλο» την καλή τους άμυνα επέτρεψαν στον Κολοσσό να πετύχει όλους κι όλους οκτώ πόντους. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε απολύτως φυσιολογικά το τελικό 69-55 που έδωσε την πρόκριση στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ: Το δίδυμο των Λέμον και Γιαννόπουλου πρόσφερε στο Ρέθυμνο τους σαράντα από τους συνολικά 69 πόντους που σημείωσε η κρητική ομάδα. Οι δυο τους έπαιξαν και για τον άστοχο Φίτζπατρικ ο οποίος πρόσφερε μόλις τρεις πόντους. Για τους ηττημένους διασώθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 15 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με ποσοστό 31% στα σουτ εντός πεδιάς, ο Κολοσσός δεν θα μπορούσε να έχει τύχη. Την ίδια στιγμή, το Ρέθυμνο με 47% (25/53) ήτα σαφώς ανώτερο και πήρε τη δίκαιη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ