24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξέσπασαν Μπάγερν και Άλμπα (vids)

Μπορεί να μην τα πηγαίνουν περίφημα στη Εuroleague αλλά εντός συνόρων η Μπάγερν Μονάχου και η Άλμπα Βερολίνου είναι εντελώς διαφορετικές με τους Βαβαυαρούς να ξεδίνουν στην Γκίσεν 46ερς με 94-75 ενώ οι κίτρινοι να συντρίβουν τη Γκέτινγκεν με 96-71.

Η ομάδα του Αΐτο Ρενέσες μετά την ήττα από την Όλντενμπουργκ έβγαλε αντίδραση σήμερα δείχνοντας ότι δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα για την πρώτη θέση και ξέσπασε πάνω στην Γκέτινγκεν επικρατώντας με 96-71. Ο Γκίφει με τον Έρικσον αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα και ανέβηκαν στο 12-4. Από τους ηττημένους ο Οσετκόβσκι έπαιζε μόνος του και σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Μπάγερν Μονάχου έπαιξε όσο έπρεπε για να κλειδώσει τη νίκη απέναντι στη Γκίσεν 46ερς (94-75). Οι Βαυαροί πάτησαν το γκάζι στο πρώτο ημίχρονο (47-32) και από εκεί και πέρα έκανε συντήρηση δυνάμεων και κράτησε σε ασφαλή απόσταση τη διαφορά. Με αυτή τη νίκη παρέμειναν πρώτοι στη βαθμολογία και μονάχοι (17-1) έχοντας σε παραγωγική ημέρα τους Τζέντοβιτς και Ζίπσερ με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Αντιθέτως η Γκέτινγκεν παρέμεινε εκτός οκτάδας (8-10) με την εμφάνιση του Μπράντον Τόμας να πηγαίνει στράφι (15π.).


Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ