20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξέρει να τα καταφέρνει και με τα προβλήματα

Η Εθνική Ανδρών είδε την απουσία του Σλούκα να έχει επιρροή, την πληρέστερη Τουρκία σε σύγκριση με την Ιταλία να προβάλλει πιο σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας πολλές φορές αποτελεσματικά σε σημαντικές της αδυναμίες, αλλά με αρκετούς παίκτες να βοηθούν τον Γιάννη, προεξαρχόντων των Γιώργου Πρίντεζη και Παναγιώτη Βασιλόπουλου, έκανε με 84-70 το «2 στα 2» στο τουρνουά Ακρόπολις.

Οι Τούρκοι δέχθηκαν το «σοκ» των Ιταλών από το… The Giannis Show που μας έφερε γρήγορα το +13 στο πρώτο εξάλεπτο (17-4), αλλά τα μακρινά σουτ έφεραν μια πρώτη αντίδραση για να μειωθεί η απόσταση σχεδόν στα μισά (24-17). Ο Λαρεντζάκης και ο Παπαγιάννης φώναξαν «παρόντες» από τον πάγκο, με τον Σαρίτσα πάντως να διαλέγει να βάλει τους βασικούς του και τις συνεργασίες Κορκμάζ-Ιλιασόβα να κρατούν κοντά τους γείτονες (42-37).

Λύσεις βρέθηκαν από τον Μήτογλου και τον Πρίντεζη χαμηλά, αλλά το μακρινό σουτ παρέμενε ένα πρόβλημα, από τη στιγμή που υπήρχε και η απουσία του Σλούκα, δεν μπορούσαμε ξανά να κρατήσουμε μια σημαντική διαφορά, φτάνοντας έως το +13 πάλι (53-40), με τους Οσμάν-Ιλιασόβα να «πυροβολούν», αφήνοντας το αποτέλεσμα ανοικτό για το τέλος (63-57). Ο Θανάσης, όμως, μας «ξεκόλλησε» με την ενέργεια του και ο Βασιλόπουλος έβαλε με την προσωπικότητά του το «κερασάκι στην τούρτα», για να φτάσουμε στο +14.

Δεκάλεπτα: 24-17, 42-37, 63-57, 84-70

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ