16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ξέρανε» την Μπουντούτσνοστ η Τσεντεβίτα (vids)

Θύμα έκπληξης πριν από τον Παναθηναϊκό έπεσε η Μπουντούτσνοστ, που έφυγε από την Κροατία με ήττα, καθώς η Τσεντεβίτα με φοβερή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο κέρδισε με 63-58.

Εκεί όπου φαινόταν να κάνει εύκολη τη δουλειά της πριν από το ματς της Παρασκευής (2/11) με τον Παναθηναϊκό, η Μπουντούτσνοστ είδε τελικά την Τσεντεβίτα με μια φοβερή ανατροπή, να επικρατεί με 63-58 και να την υποχρεώνει στη δεύτερη ήττα της στην Αδριατική Λίγκα. Το σύνολο του Αλεκσάνταρ Τζίκιτς ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με 9-25 στην πρώτη περίοδο, με τους Κροάτες ωστόσο να μην απογοητεύονται και με τον καιρό να επανέρχονται στη διεκδίκηση του ματς, αν και στην τρίτη περίοδο βρισκόταν στο 36-48.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, έγινε η ολική επαναφορά, με το μεγάλο τρίποντο του Μπόσνιακ στα 10" πριν από τη λήξη να γράφει το 61-58, πριν ο κορυφαίος των νικητών Τζάστιν Κομπς (23 π., 8/16 σουτ, 4 κλ.) «κλειδώσει» την νίκη με δύο βολές, ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει από τα 4.5 μέτρα ο Γκόρντιτς, κάτι που σήμαινε πως οι 17 πόντοι με επτά ριμπάουντ του Ερλ Κλαρκ δεν έφταναν για την Μπουντούτσνοστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ