25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ξένες παίκτριες στην Ελλάδα την εποχή του κορωνοϊού

Καθώς το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών έχει διακοπεί επ' αόριστον λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι συμβαίνει με τις ξένες παίκτριες, που έφεραν οι ομάδες στην αρχή της σεζόν για να τις ενισχύσουν. Παραμένουν, έφυγαν, θα επιστρέψουν; Το basketa.gr επιχειρεί μια σύντομη καταγραφή.

Σπόρτιγκ

Με την έναρξη της πανδημίας και την διακοπή του πρωταθλήματος και οι τρεις Αμερικανίδες (Jayla Scaife, Amber Smith, Emma Guy) αποχώρησαν και αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Παρελθόν αποτελούν οι Jannon Otto και Isalys Quinones. Η Peyton Whitted έχει μεταβεί στην Αμερική και αναμένει τις εξελίξεις για να επιστρέψει.

Νίκη Λευκάδας

Οι Laina Snyder και Samantha Mackay επέστρεψαν στις ΗΠΑ και αναμένουν την επανέναρξη για να επιστρέψουν. Οι Danielle Spiliotis και Nina Bessolo παραμένουν στη Λευκάδα.

Εσπερίδες

Η Crymble αποτελεί παρελθόν καθώς συνεχίζει την καριέρα της στη Γερμανία. Η Alexa Willard επέστρεψε στις ΗΠΑ και η Nici Gilday αναμένει τις εξελίξεις στη χώρα μας.

ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Οι ξένες της ομάδας (Dara Taylor, Kayla Mobley) παραμένουν στη χώρα μας

ΠΑΟΚ

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Channon Fluker (κοινή συναίνεση η λύση συμβολαίου). Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν: Rebecca Akl και Nukiya Mayo.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Η Gordon έφυγε καθώς βρήκε συμβόλαιο στη Φινλανδία. Η Hawkings μετακόμισε στη Ρουμανία και η Childress έφυγε για τις ΗΠΑ (κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας).

Χανιά

Η Leah Scott αναχώρησε για τις ΗΠΑ και δεν θα επιστρέψει, η Booth βρήκε συμβόλαιο στη Βουλγαρία, ενώ η Miranda Drummond παραμένει στη Κρήτη.

Ολυμπιακός

Και οι τρεις ξένες (Reimer Stephanie, Kostowic, Jori Davis) παραμένουν στη χώρα μας.

Παναθηναϊκός

Στην Ελλάδα παραμένουν Sharon Houston, Chastity Reed και Kolby Morgan.

Ελευθερία Μοσχάτου

Παρελθόν αποτελούν οι Aisha Balarabe, Niki Avery, Adrienne Motley και Nevena Jovanovic. Δεν θα επιστρέψουν.

ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Natalie Butler και Samantha Cooper παραμένουν στα Γιάννενα. Το ίδιο και η Vanessa Panousis. Παρελθόν αποτελεί η Vendrell που πλέον παίζει στην Ισπανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ