17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξέμεινε στη Ρουμανία λόγω του σκύλου του (pics)

Ο Κερόν Τζόνσον δεν κατάφερε να επιστρέψει στις ΗΠΑ παρότι είχε κλείσει αεροπορικό εισιτήριο εξαιτίας του σκύλου του, Κότα. Έτσι, πέρασε όλη την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη Ρουμανία.

Ο 29χρονος γκαρντ της Κλουζ Ναπόκα και η έγκυος σύζυγός του αποφάσισαν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ όταν εξαπλώθηκε και στην Ευρώπη ο ιός COVID-19 και διακόπηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρία δεν δέχθηκε να ταξιδέψει μαζί τους και ο σκύλος τους, ένα αυστραλιανό σέφερντ ενός έτους, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να αναγκαστεί να ακυρώσει το εισιτήριό του και να αναζητήσει νέο πτήση με εταιρία που δέχεται τη μεταφορά κατοικίδιων. Δεν τα κατάφερε έγκαιρα κι έτσι έμεινε για περίπου δύο μήνες «κολλημένος» στη Ρουμανία.

 

Αντίθετα, η σύζυγός του Τζίνα -που αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Ιουλίου- αναχώρησε κανονικά για την πατρίδα τους. Παρά τις προσπάθειές της και τις διασυνδέσεις της, αφού είναι αεροσυνοδός, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει εισιτήριο και για τον άνδρα της, καθώς στο μεταξύ επιβλήθηκε απαγόρευση πτήσεων και τα προγραμματισμένα δρομολόγια ακυρώθηκαν. Εν τέλει, ο Αμερικανός κατάφερε να βρει πτήση ύστερα από τρεις μήνες και «πέταξε» για τις ΗΠΑ, με το σκύλο του όμως να μένει στη Ρουμανία, σε ειδικό μέρος για να τον φροντίσουν μέχρι να μπορέσει να τον πάρει ξανά μαζί του.

«Τα κατάφερα. Η γυναίκα μου είναι μια ηρωίδα», ανέφερε μετά το τέλος της περιπέτειάς του, με το που επέστρεψε επί αμερικανικού εδάφους, αφού ταξίδεψε από την Κλουζ Ναπόκα στο Βουκουρέστι κι από εκεί στο Άμστερνταμ, για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Χάντσβιλ και να μεταβεί οδικώς στην Ατλάντα, στους γονείς του. Ωστόσο, θα είναι σε θέση να δει ξανά τη γυναίκα του -στην Αλαμπάμα- σε δεκατέσσερις ημέρες, αφού είναι υποχρεωμένος να μπει σε καραντίνα.

«Αισθάνομαι ανακουφισμένος, θα μπορώ να είμαι εκεί για εκείνη και το μωρό. Είχα μεγάλο άγχος. Μου είπε πως μπορεί πλέον να κοιμάται καλύτερα και να επικεντρωθεί στην υγεία της και την υγεία του μωρού μας», συμπλήρωσε ο Κέρον Τζόνσον, τον οποίο υποδέχθηκε η μητέρα του με την αγαπημένη του μηλόπιτα. «Έφαγα σπιτικό φαγητό για πρώτη φορά ύστερα από τρεις μήνες!», κατέληξε γεμάτος ενθουσιασμό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our travel family is getting a little bigger coming July 2020 ?‍?‍? or ?‍?‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerron Johnson (@kjbbruin03) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ