20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξέμεινε από ψηλούς η Ρεάλ Μαδρίτης…

Δυσάρεστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τους τραυματισμούς του Όγκνιεν Κούζμιτς και του Άντονι Ράντολφ.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα βλέπει την ατυχία να της χτυπάει συνεχώς την πόρτα. Αρχικά ήταν ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ με την Εθνική Ισπανίας. Στον τελικό του Ευρωμπάσκετ χτύπησε και ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο νεαρός Σλοβένος ωστόσο είναι διαθέσιμος και στη Μαδρίτη «χτυπούν ξύλο» για να μην πάθει κι αυτός κάτι.

Χθες (19/9), η «Βασίλισσα» πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 82-69, όμως αυτή η νίκη αποδείχτηκε πύρρειος. Το ιατρικό δελτίο μεγάλωσε, καθώς αποχώρησαν τραυματίες από το ματς τόσο ο Όγκνιεν Κούζμιτς όσο ο Άντονι Ράντολφ.

Ο Σέρβος σέντερ χτύπησε στο γόνατο κι όπως έδειξαν οι εξετάσεις θα αναγκαστεί να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, μια και υπέστη ρήξη χιαστών. 

Μέσα σ' όλα ο Ράντολφ θα χρειαστεί να μείνει στα... πιτς για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων. Αιτία; Η εξάρθρωση ώμου στο ντέρμπι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Βγαίνει στην αγορά η Ρεάλ

Αν και στην αρχή της χρονιάς η φροντ λάιν των Ισπανών ήταν από τις πιο πλούσιες, μετά τους δύο διαδοχικούς τραυματισμούς τα πράγματα έγιναν πολύ ζόρικα. Στη θέση «5» έχει μείνει μόνο ο Γκουστάβο Αγιόν. Ο Μεξικανός είναι φιλότιμος και καλός σέντερ, αλλά δεν είναι δυνατόν να πορευτεί μόνος του. Παράλληλα στο «4», χωρίς τον Ράντολφ, θα αναγκαστεί να βγει μπροστά ο Τρέι Τόμπκινς και ο βετεράνος Φελίπε Ρέγες.

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ πήραν όμως ήδη την απόφασή τους. Θα κινηθούν για παίκτη που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις των ψηλών, αλλά κυρίως σε αυτή του σέντερ, ούτως ώστε να καλυφθεί επάξια το κενό του Κούζμιτς. Το πρώτο όνομα που έχει κυκλοφορήσει είναι αυτό του Έντι Ταβάρεζ ο οποίος «κόπηκε» πριν λίγες ημέρες από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ