27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Νόμος και Μπά(ρ)τσες… (pics+vids)

Μόνο ο Παναθηναϊκός... τήρησε την τάξη στο πρώτο πιάτο του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας, αφού στα αλλα δύο ματς είχαμε... θέματα.

Η ομάδα του Πασκουάλ κράτησε την έδρα της μοναδική αλώβητη στη διργάνωση ξεπερνώντας άνετα το εμπόδιο της Εφές, την ώρα που η Βαλένθια πανηγύριζε τη δεύτερη σερί νίκη της, με ανατροπή στην έδρα της Μάλαγας και η Μπαρτσελόνα φώναζε... ανάσταση με την ολοκληρωτική της επικράτηση επί της ΤΣΣΚΑ.

Στο ΟΑΚΑ δεν έχει... πλάκες, μόνο εξέλιξη μονόδρομο σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού. Η 11η νίκη για την ομάδα του Πασκουάλ, 8η εντός σε ισάριθμους αγώνες ήρθε με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 90-79 επί της Εφές που δεν μπόρεσε στιγμή να φανεί απειλητική για την παρέα του MVP της αναμέτρησης Νικ Καλάθη.

Η Μπαρτσελόνα επίσης απέκτηε σφυγμό και αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Χίμκι μέσα στη Μόσχα, απόψε.. ξεπουπούλιασε την ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη με το τελικό 85-72 να είναι και μικρό με βάση όσα εκτυλίχτηκαν στο παρκέ.

 

 

Η Βαλένθια... ξύπνησε από τον λήθαργο 10 αγωνιστικών απέναντι στον Παναθηναϊκό και φαίνεται ότι πήρε φόρα. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 85-83 μέσα στη Μάλαγα με τον Ερικ Γκριν να έχει την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ