20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νυστέρι με… χαμόγελα για Ντε Κολό (pics)

Οι ατυχίες είναι μέσα στη ζωή των αθλητών, όσο κι αν όλοι τις απεύχονται και ο Νάντο Ντε Κολό αφού την είδε να του... χτυπάει την πόρτα, γύρισε τη σελίδα. Ανήμερα Χριστούγεννα, για τον ίδιο και όχι για την Τουρκία όπου βρίσκεται φυσικά και δεν υπάρχει η μεγάλη αυτή γιορτή των Χριστιανών, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατατάστασης του κατάγματος που υπέστη στον καρπό του.

Οπως ανακοίνωσε η Φενερμπαχτσέ, η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Acıbadem Altunizade και ήταν επιτυχημένη, με τον Ντε Κολό να υπολογίζεται το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του στην ενεργό δράση. Ο ίδιος ο Γάλλος, επιβεβαίωσε το αίσιο φινάλε, ευχαριστώντας και τον καθηγητή ορθοπεδικό  Arel Gereli ο οποίος τον χειρούργησε.

 

 

 

 

Ο Ντε Κολό αφού οριστικοποίησε τα άσχημα νέα, τα οποία φυσικά ο ίδιος είχε καταλάβει πρώτος, έστειλε το πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας και... απόφασης για «ψηλά το κεφάλι».

 

 

Κι αφού συμβιβάστηκε με μια στιγμή που πάντα είναι στο πρόγραμμα για τους επαγγελματίες αθλητές, πόζαρε και με πλατύ χαμόγελο μαζί με όλη του την οικογένεια και έστειλε τις ευχές του προς όλους τους φίλους του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ