21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ντ’ Αντόνι μέχρι το 2020

Οι Χιούστον Ρόκετς ενεργοποίησαν και τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιο του Μάικ Ντ’ Αντόνι κι έτσι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο τους έως το καλοκαίρι του 2020.

Οι «ρουκέτες» και ο 67χρονος προπονητής θα ακολουθήσουν κοινή πορεία για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, με τον ιδιοκτήτη Τίλμαν Φερτίτα να αναφέρει σχετικά: «Ο τρόπος με τον οποίο κρύβεται στο παρασκήνιο, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που φέρνει, με οδήγησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σκεφθώ πως ταιριάζω τέλεια στον οργανισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόουτς Ντ’ Αντόνι θα συνεχίσει στους Ρόκετς, με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Αμερικανός τεχνικός βρίσκεται από το 2016 στο Χιούστον και φέτος οδήγησε την ομάδα στο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της στο ΝΒΑ, με 65 νίκες και 17 ήττες στην κανονική περίοδο. Οι «ρουκέτες» έφθασαν μέχρι τους τελικούς της Δύσης, αλλά αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον Τζέιμς Χάρντεν να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ