22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ντόρσεϊ: «Θέλω να νικάω, άρα νιώθω άσχημα»

O Τάιλερ Ντόρσεϊ εμφανίστηκςε σκυθρωπός μπροστά στις κάμερες μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού στη Μόσχα και δεν ήταν (μόνο) λόγω κούρασης. Η εντυπωσιακή προσωπική του εμφάνιση και ο απολογισμός των 32 πόντων δε συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας του και ο ομογενής διεθνής παίκτης νοιαζόταν μόνο για το αποτέλεσμα.

«Νιώθω πολύ άσχημα αφού χάσαμε. Μπορεί να μην τα παρατήσαμε, να χάσαμε τελικά με έξι πόντους, αλλά χάσαμε και ποτέ δε μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Κλάιμπερν. Ξεκάθαρα μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος, αυτή έκρινε πολλά στο παιχνίδι, μαζί φυσικά με τον Κλάιμπερν. Εκαναν μεγάλα σερί οι αντίπαλοι, εμείς δε σταματήσαμε να παλεύουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Χρειαζόταν μάλλον να έχουμε καλύτερη πίεση πάνω του, να μη τον αφήσουμε να βρει ρυθμό γιατί όταν το κάνουν τέτοιοι παίκτες μετά δύσκολα τους σταματάς.

Η δική μου παρουσία ήταν καλή, αλλά εγώ έχω έρθει εγώ για να νικάω και σήμερα δε νικήσαμε. Θα προτιμούσα λοιπόν να έχω σκοράρει λιγότερο και να είναι άλλο το αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Η άμυνά μας στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το πρόβλημα, απέναντι σε τόσο καλό αντίπαλο δε μπορείς να χαλαρώνεις σε κανένα σημείο», ήταν οι δηλώσεις του στην κάμερα της Νόβα. 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ