15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ντόρσεϊ: “Ήξερα ότι ο Σκότι θα το βάλει” (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Ισραήλ στον τελικό της Τρίτης με τη Μακάμπι Ρισόν κι αυτό το οφείλει εν πολλοίς στο μεγάλο τρίποντο που πέτυχε ο Σκότι Ουίλμπεκιν 2,7'' πριν από τη λήξη, που έγραψε το τελικό 81-78. Ο Αμερικανός πήρε την μπάλα και δεν την έδωσε σε κανέναν, τελείωσε μόνος του τη φάση δείχνοντας τεράστια αυτοπεποίθηση και δεν διέψευσε τους συμπαίκτες του. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, μάλιστα, δεν είχε καμία αμφιβολία για την κατάληξη της φάσης:

"Καθόμουν χαλαρός στον πάγκο, γιατί ήξερα ότι αυτή είναι η αγαπημένη του κίνηση και ότι η μπάλα θα έμπαινε μέσα. Δεν ανησυχούσα", δήλωσε μετά τον αγώνα ο Ντόρσεϊ προσπαθώντας παράλληλα να εξηγήσει, γιατί η Μακάμπι δυσκολεύτηκε τόσο να κερδίσει: "Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά την Τρίτη. Χθες η βραδιά ήταν μεγάλη εξαιτίας της καθυστέρησης με την τελετή έναρξης, οπότε ήταν λίγο παράξενα. Όμως τα καταφέραμε. Η διαφορά ήταν πολύ μικρή, όμως αυτά είναι τα πλέι οφ. Ο Σκότι ανέβασε την απόδοσή του και έβαλε ένα μεγάλο σουτ για μας".

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ πρόσθεσε: "Μας έλειπε ενέργεια, όμως θα ξεκουραστούμε και την Τρίτη θα επανέλθουμε δριμύτεροι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε με τη Ρισόν, γιατί έχουμε χάσει από αυτούς δύο φορές φέτος και τους χρωστάμε κάτι. Είμαι έτοιμος γι' αυτούς και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Τρίτης. Ξέρω ότι μας λείπουν παίκτες, αλλά μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και όλοι μας παίζουμε καλύτερα πλέον. Κάθε παίκτης που μπαίνει στο παρκέ είναι σημαντικός για μας κάθε λεπτό που παίζει, αλλά δεν είμαστε κουρασμένοι. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δύο φορές την εβδομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ