21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Ντόπαραν» τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι φίλαθλοι (pics)

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενίσχυσαν ψυχολογικά οι φίλαθλοί του, που βρέθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τη νίκη τους στο ΟΑΚΑ επί του Κολοσσού Ρόδου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, οι «πράσινοι» βρέθηκαν ξανά το μεσημέρι του Σαββάτου (14/04) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους για τους προσεχείς αγώνες τους με τη «βασίλισσα» (17 και 19/04, 21.15), που θα κρίνουν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, και τον ίδιο τον Καταλανό κόουτς, καθώς το παρών έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοί τους, περίπου τριακόσιοι, οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο τους να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται κόντρα στο ισπανικό συγκρότημα.

Το παρών στο ΟΑΚΑ, πριν από την έναρξη της προπόνησης, έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τη στηρίζει. Έδειξε, έτσι, κι εκείνος από την πλευρά του πως πιστεύει στις δυνατότητες παικτών και τεχνικής ηγεσίας για την παρουσία τους στην «Belgrade Arena» το τριήμερο 18-20 Μαΐου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ