35.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ντόντσιτς vs Γιάννης σημειώσατε 1

Η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ μόλις τελείωσε και η επόμενη κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει. Όλα δείχνουν πάντως ότι δεν πρόκειται να αρχίσει σύντομα, μάλλον θα μπει το 2021 πρώτα και μετά. Παρ' όλα αυτά οι προβλέψεις για τον επόμενο MVP του πρωταθλήματος έχουν ήδη αρχίσει.

Τίποτα δεν εμποδίζει τις στοιχηματικές εταιρείες να βγάλουν από τώρα τα πρώτα στοιχήματα σχετικά, άλλωστε όποιος έχει έμπνευση, μπορεί να πληρωθεί καλύτερα ποντάροντας σήμερα. Με βάση τις προβλέψεις τους, λοιπόν, πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί MVP της κανονικής περιόδου την επόμενη σεζόν δεν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κερδίσει αυτό τον τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια. Φαβορί είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, που παίζεται με πιθανότητες 4 προς 1.

Ο Γιάννης ακολουθεί τον Σλοβένο στα προγνωστικά. Το ενδεχόμενο να βγει MVP για τρίτη συνεχόμενη σεζόν έχει απόδοση 9 προς 2. Και τρίτο φαβορί με απόδοση 5 προς 1 είναι ο Στεφ Κάρι, για τον οποίον οι στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν πως μετά από μια καταστροφική χρονιά για τον ίδιο και για τους Ουόριορς, θα ανακάμψει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ