21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ντόντσιτς: ” Ο Σπανούλης είναι ο λόγος που φοράω το 7″ (vid)

Ο θαυμασμός του νεαρού Λούκα Ντόντσις για τον Βασίλη Σπανούλη, είναι γνωστός τοις πάσι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποτελούσε ανέκαθεν πρότυπο για το "Wonderkid" καθώς επίσης ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο 19χρονος Σλοβένος είχε επιλέξει εξ' αρχής το νούμερο "7".

Η πρόσφατη μετακίνηση του Ντόντσιτς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στους Ντάλας Μάβερικς, δυστυχώς δεν επέτρεψε στον νεαρό γκαρντ να επιλέξει εκ νέου το νούμερο 7, με αποτέλεσμα να διαλέγει το νούμερο "77", που είναι και ο αριθμός που είχε με την Εθνική Σλοβενίας όταν κατέκτησε το Eurobasket του 2017. Όταν ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε για το λόγο για τον οποίο επέλεξε το 77 και αν πίσω από αυτό τον αριθμό κρύβεται κάποιος παίχτης πρότυπο, εκείνος δε δίστασε να μιλήσει ακόμη μία φορά για τον Βασίλη Σπανούλη.

"Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το νούμερο 7, αλλά, δεν είναι διαθέσιμο, οπότε πήγα στη δεύτερη επιλογή μου. Μου αρέσει πολύ και το "77" πάντως. Πάντα μου άρεσε ο Σπανούλης και γι΄αυτό θέλω να φοράω το νούμερο 7".

https://twitter.com/dallasmavs/status/1010280411652427777



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ