25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ντόντσιτς: «Φέτος δεν παίζω και τόσο καλά»

Μπορεί η σεζόν στο ΝΒΑ να βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, ωστόσο ήδη έχει ανοίξει η κουβέντα για τον φετινό MVP με τα πρώτα ονόματα που ξεχωρίζουν να είναι αυτά των Γιάννη Αντετοκούνμπο (που είναι και ο προκάτοχος του βραβείου τα δύο τελευταία χρόνια), Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς.

Ωστόσο, ο τελευταίος, δήλωσε στο δημοσιογράφο Στέφεν Α. Σμιθ ότι δεν πιστεύει πως πρέπει το όνομά του να μπαίνει στη φετινή λίστα των υποψηφίων γιατί οι καλές ατομικές του επιδόσεις (27.8 πόντοι, 8.7 ριμπάουντ και 9.3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις) δεν αρκούν για να βρίσκονται οι Ντάλας Μάβερικς σε καλή θέση μέχρι στιγμής και πως προτεραιότητά του είναι η ομάδα να μπει στα πλέι οφς. 

Για την ακρίβεια ο Σλοβένος γκαρντ ανέφερε: «Προφανώς και είναι πολύ ωραίο να μιλάνε για σένα, αλλά νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσω. Φέτος δεν παίζω και τόσο καλά. Τα ποσοστά μου στο τρίποντο είναι, πως να το πω, απαίσια.

Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαι στην κουβέντα για τον MVP αυτή την σεζόν. Η ομάδα μου είναι στην 13η, 14η θέση. Γι' αυτό. Πρέπει να παίξουμε καλά, να πάμε στα Playoffs. Αυτό είναι το κλειδί. Να μπούμε στα Playoffs και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ