20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ντόντσιτς: «Δεν αισθάνομαι πίεση»

Ο Λούκα Ντόντσιτς παραδέχθηκε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντησή του με το Μάικλ Τζόρνταν κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής Σλοβενίας για το προολυμπιακό τουρνουά.

Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2018, με τους Ντάλας Μάβερικς, κι έχει ήδη αφήσει το στίγμα του. Πολλοί τον συγκρίνουν με παίκτες-θρύλους, κάτι που του δίνει επιπλέον κίνητρο όπως παραδέχθηκε στην ιστοσελίδα nova.rs: «Ξέρω ότι όλοι με περιμένουν σε κάθε αγώνα και τέτοιες συγκρίσεις μού προκαλούν χαρά. Μεγάλωσα βλέποντας αυτούς τους παίκτες και πήρα κάτι από όλους, για να γίνω καλύτερος παίκτης. Δεν αισθάνομαι, όμως, πίεση. Το πιο σημαντικό είναι να το απολαμβάνω. Αυτές οι συγκρίσεις μού δίνουν έξτρα κίνητρο, ώστε να βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ρωτήθηκε και για τη συνάντησή του με το Μάικλ Τζόρνταν, στο περιθώριο του All Star Game του Σικάγο, κι απάντησε: «Ήταν μια συνάντηση μικρής διάρκειας, αλλά την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε για λίγο, ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αναβλήθηκαν για το 2021, με την Εθνική Σλοβενίας να διεκδικεί το «εισιτήριο» της πρόκρισης μέσω προολυμπιακού τουρνουά. Αναφορικά με το εάν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους προκριματικούς αγώνες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Κάουνας, ξεκαθάρισε: «Πάντα έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για μια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Εάν είμαι υγιής, τότε φυσικά θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας με μεγάλη χαρά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ