18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντόντσιτς: «Ανάμεσα στα πρότυπά μου ο Σπανούλης!» (vid)

O Λούκα Ντόντσιτς για ακόμη μία φορά έκανα πράγματα και θαύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αγγίζοντας το triple double απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, όμως εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του όπου για πολοστή φορά αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ έχει βάλει πλώρη για να κερδίσει φέτος το βραβείο του MVP και στον αγώνα με τους Νάγκετς υπενθύμισε γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσά τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ σημειώνοντας 38 πόντους, 13 ασίστ και 9 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να οδηγήσει στη νίκη τους Μάβερικς.

Η αγάπη του και ο ενθουσιασμός του για τον Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστά, καθώς όπως έχει υποστηρίξει παλαιότερα ο Σλοβένος παίκτης αυτός είναι ο λόγος που έχει επιλέξει τον αριθμό 7 στη φανέλα του. Όμως για ακόμη μία φορά έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού στα λόγια του όταν ρωτήθηκε από τον Σακίλ Ο'Νιλ μετά την λήξη του αγώνα αν πήρε κάποια στοιχεία παίκτη από το ΝΒΑ ή από την Ευρώπη όσο μεγάλωνε και η απάντησή του ήταν:

«Έχω πάρει αρκετά από πολλούς. Είναι λίγο από όλα. Προφανώς παρακολούθησα τον ΛεΜπρόν. Στην Ισπανία είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες στην Ρεάλ. Παρακολούθησα πολύ και τον Σπανούλη, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, παίζει στον Ολυμπιακό. Πήρα κομμάτια από κάθε παίκτη».

Πάντως ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μετά την απάντηση του Ντόντσιτς πρόσφερε γέλιο, καθώς αστειευόμενος ρώτησε: «Ποιον Σπανούλη, εννοείς τον τύπο (Σπίκολι) από την ταινία Fast Times at Ridgemont High;» και φυσικά ο Ντόντσιτς δεν συγκρατήθηκε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ