24.5 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ντόνοβαν: «Η ιστορία και το μέλλον με έπεισαν να υπογράψω στους Μπουλς»

Ο Μπίλι Ντόνοβαν αποτελεί πλέον τον νέο... καπετάνιο των Σικάγο Μπουλς και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας έκανε γνωστό ότι η ιστορία και το αισιόδοξο μέλλον του οργανισμού τον έπεισαν να κάνει αυτό το μεγάλο... βήμα στην καριέρα του.

Ο άλλοτε τεχνικός των Θάντερ ύστερα από μία πενταετία αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και να δεχθεί την πρόταση των Σικάγο Μπουλς ώστε να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα... αναστήσει την ομάδα και θα την οδηγήσει στις επιτυχίες. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να είναι τεσσάρων ετών ενώ θα του αποφέρει 24 εκατ. δολάρια στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όμως ο Μπίλι Ντόνοβαν ομολόγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση:«Η ιστορία. Ο οργανισμός. Αυτά που οι Μπουλς σημαίνουν για το παιχνίδι και το μπάσκετ παγκοσμίως.Είναι ένας εμβληματικός οργανισμός. Είναι τουλάχιστον κολακευτικό και ενθουσιώδες να γίνω κομμάτι της προσπάθειας να ανοικοδομηθεί αυτή η ομάδα. Ξέρω πως θα χρειαστεί πολλή δουλειά».

Δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στις προπονήσεις των Μπουλς ο Μπίλι Ντόνοβαν λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ